Сумісними зусиллями безпечно виходимо з карантину

В світлі останніх публікацій щодо поступового виходу України з карантину ділимося з вами «Протоколами щодо безпечного функціонування закладів загального харчування під час поступового зняття карантинних обмежень, пов’язаних з пандемією COVID-19», розробленими Інфекціного контролю в Україні разом із Людмилою Зубенко та Дмитром Федотенковим, щоб найближчим часом кожен українець повернув собі частинку докарантинних радощів у вигляді смакування десерту на терасі улюбленого ресторану!

А якщо ваш улюблений ресторан знаходиться за півміста від дому, то ми пропонуємо вашій увазі «Протоколи превентивних заходів для обмеження поширення епідемії COVID-19 серед населення», створених нашою командою разом із Геннадієм Зубко, Вадимом Ліскі, Сергієм Сухомлином та Олександром Рабіновичем для того, щоб громадяни мали змогу дістатися бажаного місця громадським транспортом, дотримуючись раціональних обмежувальних заходів!

Пандемія COVID-19 ясно показала, що відсутність інфекційного контролю на всіх рівнях призводить до колапсу як системи охорони здоров’я, так економіки країни та морального стану населення. Віримо, що прийняття протоколів щодо безпечного функціонування закладів загального харчування – лише перший маленький крок на шляху до систематичного впровадження програм з інфекційного контролю в Україні.

До зустрічі на квітучих вулицях міста!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *